Neki superheroji koriste moći, neki svoje srce

Na Superhero.rs platformi, možete donirati jednostavno i bezbedno koristeći svoju platnu karticu, na nekoliko načina.

Specijalno za potrebe prikupljanja donacija, kreiran je SUPERHERO brend, urbanog i praktičnog stila, koji svakodnevno i jednostavno možete kombinovati i uvrstiti u svoj stil oblačenja, a da pri tome nosite garderobu koja ima važnu misiju i stav. Svaki put kada odaberete neki od komada iz Superhero kolekcije, vi zapravo donirate organizaciji NURDOR. Zbog toga, SUPERHERO nije samo brend ulične mode, već je pre svega inovativan, dugoročan, i održiv model prikupljanja donacija za NURDOR i može se dobiti isključivo doniranjem u okviru platforme. Donirajte.

Još jedan od načina da donorate je i jednostavno unošenjem proizvoljnog iznosa u označeno polje. Donirajte proizvoljno.

Dodatno, postoji i mogućnost da odaberete opciju da proizvoljan iznos donirate NURDOR-u svakog meseca, u vremenskom periodu od 3, 6 ili 12 meseci. Donirajte mesečno.

Doniranje na Superhero.rs je moguće isključivo platnim karticama, kao jednostavnim, praktičnim i bezbednim načinom plaćanja onlajn.

Obaveštenje o kolačićima

U cilju pružanja najboljeg korisničkog iskustva i normalnog fukncionisanja sajta, koristimo "kolačiće". Više informacija o kolačićima možete pronaći u našoj Politici o kolačićima.

Neophodni
Performanse